Върховният административен съд е решил, че екостикерите на автомобилите трябва

...
 Върховният административен съд е решил, че екостикерите на автомобилите трябва
Коментари Харесай

Върховен съд е решил екостикерите на автомобилите да отпаднат, обяви бивш депутат

 

Върховният административен съд е решил, че екостикерите на колите би трябвало да отпаднат. Това заяви във „ Facebook " юристът и някогашен народен представител от Реформаторския блок Петър Славов, който подаде жалбата.

От чип с нанотехнология най-после контролът се реализира образно от човек, който гледа дупчица

През 2023 година министърът на превоза Георги Гвоздейков, който резервира поста си и в служебното държавно управление, отговори на запитване на депутата Мартин Димитров, че стикерите не се възнамерява да отпаднат, защото обезпечават бърз, елементарен и наличен метод за осъществяване на инспекции. Автомобилите се категоризират в пет групи според от равнището на замърсяване и степента на негативно влияние върху въздуха.

 

 ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Глобалният IT срив Светът 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Глобалният IT срив  Клиентите избраха визията и асортимента на първия концептуален BILLA магазин в Студентски град Съдържание от партньори 3 мин. Клиентите избраха визията и асортимента на първия концептуален BILLA магазин в Студентски град  Лоялните на Ахмед Доган депутати разрушиха вратата на централата на Движение за права и свободи (СНИМКИ) България 3 мин. Лоялните на Ахмед Доган депутати разрушиха вратата на централата на Движение за права и свободи (СНИМКИ)  Помощ за потърпевшите от пожарите: БЧК с акция за набиране на средства България 1 мин. Помощ за потърпевшите от пожарите: БЧК с акция за набиране на средства  Румен Радев разгласи по кое време ще връчи втория мандат България 2 мин. Румен Радев разгласи по кое време ще връчи втория мандат  Първа тирада на Доналд Тръмп след покушението и дейна реклама от последователите му (ВИДЕО) Светът 2 мин. Първа тирада на Доналд Тръмп след покушението и дейна реклама от последователите му (ВИДЕО)  Времето в петък – и високи температури, и гръмотевични стихии България 2 мин. Времето в петък – и високи температури, и гръмотевични стихии  ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Глобалният IT срив Светът 1 мин. ОНЛАЙН РЕПОРТАЖ: Глобалният IT срив  Клиентите избраха визията и асортимента на първия концептуален BILLA магазин в Студентски град Съдържание от партньори 3 мин. Клиентите избраха визията и асортимента на първия концептуален BILLA магазин в Студентски град  Лоялните на Ахмед Доган депутати разрушиха вратата на централата на Движение за права и свободи (СНИМКИ) България 3 мин. Лоялните на Ахмед Доган депутати разрушиха вратата на централата на Движение за права и свободи (СНИМКИ)  Помощ за потърпевшите от пожарите: БЧК с акция за набиране на средства България 1 мин. Помощ за потърпевшите от пожарите: БЧК с акция за набиране на средства  Румен Радев разгласи по кое време ще връчи втория мандат България 2 мин. Румен Радев разгласи по кое време ще връчи втория мандат  Първа тирада на Доналд Тръмп след покушението и дейна реклама от последователите му (ВИДЕО) Светът 2 мин. Първа тирада на Доналд Тръмп след покушението и дейна реклама от последователите му (ВИДЕО)  Времето в петък – и високи температури, и гръмотевични стихии България 2 мин. Времето в петък – и високи температури, и гръмотевични стихии

Стикерите бяха замислени от кабинета " Борисов 3 " и въведени през юли 2021 година Te разрешават четене и запис на информация от огромна отдалеченост. През 2023 година управлението на общинската комисия по превоз в София се разгласи против премахването на лепенките, защото това щяло да блокира въвеждането на нискоемисионна зона в центъра на града, където достъпът на мощно замърсяващи коли ще е неразрешен.

Сега обаче хартиеният стикер, който оскъпи техническите прегледи преди време, ще би трябвало да отпадне, съгласно обяснението на Славов, който е приложил и съответното решение на съда.

На въпрос на btvnovinite.bg от Министерството на превоза и известията показаха, че правят разбор на правосъдното решение и на този стадий се въздържат от коментар.

Продължи да четеш  
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР